Scroll Top
Consultanță financiară și administrativă

Here's What We Do Better

Consultanță financiară și administrativă

Chronos & Partners oferă servicii de consultanță specializate cu scopul de a proteja interesele clienților în raport cu alte persoane fizice sau juridice, autoritățile fiscale și pentru organizarea contabilității care să respecte limitele impuse de legislația în vigoare.

De asemenea, dispunem de capacitatea de a oferi soluții pentru orice fel de probleme financiare cu care se confruntă proprietarii de afaceri, de la linii de finanțare, până la o mai bună gestionare a încasărilor sau analiza eventualelor posibile investiții.

Într-o societate, o gestionare eficientă a finanțelor de care dispune, este unul dintre cele mai importante aspecte. Eficiența la acest capitol vă poate ajuta să ieșiți dintr-o criză și să prosperați mergând cu activitatea dumneavoastră mai departe, la fel cum ineficiența vă poate face să ajungeți la imposibilitate de plată.

Cum uneori este dificil să găsiți singur soluții, Chronos & Partners, vă stă la dispoziție cu o serie de servicii în domeniul financiar și administrativ:

  • Consultanță și asistență în fața problemelor contabile, financiare sau fiscale
  • Sprijin pentru înființare de societăți noi
  • Informații despre modificări legislative și fiscale și implementarea schimbărilor
  • Decizii financiare susținute de analize și planuri de finanțare
AVEȚI nevoie de ajutor?

Consultanții noștri vă pot oferi
cele mai bune soluții

Contactați echipa noastră

    Accept termenii si conditiile conform regulamentului (UE) n. 2016/679. Termeni si conditii
    Please prove you are human by selecting the star.