BLOG
39_contract-online

Contractul online: avantaje si dezavantaje

Datorita avansului tehnologiei toata lumea este intr-o continua schimbare. Multiple schimbari au suferit si contractele pentru a putea tine pasul cu acest proces. Aceste modificari se datoreaza faptului ca oamenii sunt mereu prezenti online si prefera simplitatea si rapiditatea in schimbul teancurilor de hartii trimise prin posta.
37_vanzare-afacere

3 lucruri pe care trebuie sa le stii atunci cand vrei sa vinzi o afacere

AI un business pe care vrei sa il vinzi? Motivele pentru vanzarea unui business pot fi diverse: de la antreprenori care deschid si dezvolta afaceri doar pentru a le vinde pana la afaceri de familie , neintelegeri intre asociati, etc. Indiferent care este motivul pentru care ati ales vindeti un business, iata care sunt 5 lucruri de care trebuie sa tii cont pentru a fi in conformitate cu aspectele juridice si logistice importante.
36_extras-de-cont-electronic

Ai nevoie de un extras de cont in format electronic pentru firma? Iata cum il poti obtine.

Firmele pot obtine extras de cont in format electronic de la Trezorerie. Specialistii ANAF ne reamintesc de OMFP nr. 2425 din 26 iunie 2019, publicat in M.O. nr. 548/03.07.2019, pentru modificarea si completarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.146/2002 privind formarea si utilizarea resurselor derulate prin trezoreria statului, aprobata cu modificari prin Legea cu nr. 201/2003, aprobate prin Ordinul ministrului finantelor publice nr. 1235/2003.