Consultanta pentru obtinere de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor

Fondurile europene reprezinta un instrument foarte important care faciliteaza dezvoltarea companiilor aflate la inceput de drum, si nu numai.

Consultanta pentru obtinere de fonduri europene pentru dezvoltarea afacerilor

Fondurile europene reprezinta un instrument foarte important care faciliteaza dezvoltarea companiilor aflate la inceput de drum, si nu numai. Finantarea unui business prin fonduri europene asigura unui prim pas, bine facut, si dezvoltarea acestuia intr-un mod cat mai eficient si durabil.

Consideram ca orice antreprenor ar trebui sa isi canalizeze energia si atentia in principal de businessul sau fara a se preocupa de sarcini pe care le poate lasa in grija unor specialisti. Tocmai de aceea venim in sprijinul lui, oferindu-i consultanta fonduri europene pentru facilitarea obtinerii unor finantari prin fonduri europene.

Misiunea noastra este aceea de indruma companiile și intreprinderile nou inființate in ceea ce priveste domeniul liniilor de finantare puse la dispozitie de Uniunea Europeana si statul roman pentru a facilita obtinerea unor surse de finantare cat mai avantajoase pentru business-ul respectiv.

În Romania, 7 din 10 intreprinderi mici si mijocii locale se autofinatează, 2 sunt bancabile şi una accesează fonduri europene… De aici reiese faptul ca doar 1% din Intreprinderile mici si mijlocii (IMM-uri) solicita fonduri nerambursabile. Un procent extrem de mic.

De-a lungul experientei noastre am sesizat faptul ca antreprenorii sunt relativ sceptici in privinta fondurilor europene. Unii din cauza lipsei de informatii, altii din cauza procedurilor complicate ale sistemului de finanţare, etc. Tocmai de aceea venim in sprijinul tuturor atreprenorilor interesati de acest domeniu, dar care pana acum nu au avut “curajul” de a apela la o firma de consultanta fonduri europene.

Firma de consultanta fonduri europene are scopul de a neutraliza orice dificultate pe care o intalneste clientul in ceea ce priveste oricare surse de finantare businessului sau.

Avantajul apelariii la o firma de consultanta fonduri europene a permis multora dintre clientii nostri sa localizeze, cu o contributie economica mai redusa, activitati deja existente in alte tari din Uniunea Europeana sau sa imbunatatească facilitatile de productie si/sau să le adapteze la cele mai recente reglementari.

Serviciile noastre de elaborare si implementare a proiectelor se ridica la cele mai inalte standarde europene, atat in mediul privat cat si in cel public. In cadrul studio-ului nostru oferim clientului posibilitatea de a interactiona cu profesionisti in domeniul fondurilor europene astfel incat sa oferim o soluție la cheie:

  • de la constituirea societații sau achizitionarea unei societati existente
  • la scrierea cererii de finantare și a planului de afaceri
  • pana la semnarea acordului de finantare,
  • si consultanta pe intreaga durata a implementării.

Related Posts

Leave a comment