Si femeile pot construi business-uri de succes

Antreprenoarele moderne de sex feminin sunt ghidate de punctele forte feminine, precum networking eficient, empatia și o mentalitate incluzivă, holistică, pentru a rezolva probleme la fel de universale ca viitorul Pământului și la fel de personale precum provocările cotidiene de a fi femeie.

Si femeile pot construi business-uri de succes

Conform studiului Mastercard din 2017 asupra antreprenoriatului feminin in 54 de tari din lume, Romania se situa pe locul 28, cu doar 25,3% din totalul numarului de afaceri detinute de femei, comparativ cu 30,8% in Spania, 29,6% in Polonia si 27,8% in Ungaria.
Antreprenoarele moderne de sex feminin sunt ghidate de punctele forte feminine, precum networking eficient, empatia si o mentalitate incluziva, holistica, pentru a rezolva probleme la fel de universale ca viitorul Pamantului si la fel de personale precum provocarile cotidiene de a fi femeie. Unii chiar cred ca maternitatea le face pe femei productive in afaceri.
Multi considera ca aceasta perioada este minunata pentru femeile antreprenor deoarece acestea sunt foarte bune cand vine vorba de improvizare si stiu ca exista mai multe nise pentru business feminin si pentru ca un business sa functioneze nu trebuie sa fie o organizatie mare, puternica. Important e ca acesta sa poata oferi servicii de calitate indiferent de domeniul de activitate.
In intreaga lume, femeile antreprenor dovedesc ca au ceea ce trebuie pentru a fi lideri de afaceri de succes. Iata cateva sfaturi practice pentru a deveni o femeie de afaceri de succes.

  1. Cititi despre femei de succes. Exista multe femei de succes in business. Cercetarea si invatarea despre parcursul si cariera lor profesionala va vor ajuta sa va motivati si sa va inspire. Citirea povestilor lor va va face o idee despre cum arata calea catre succes si care sunt obstacolele pe care le puteti intalni pe parcurs.
  2. Documenteaza-te despre femeile antreprenor din domeniul tau. Indiferent de domeniul in care te afli, sunt sigur ca vor fi femei de succes care au deschis calea pentru altii. Aflarea despre femeile de succes din domeniul tau iti va oferi o idee mai buna despre cum ar putea arata o cale de cariera tipica si va scoate in evidenta unele etape practice pe care le poti face pentru a avea succes.
  3. Luati in considerare un domeniu cu mai putine femei antreprenor. Istoric, femeile au fost subreprezentate in domenii precum stiinta, inginerie, tehnologie, matematica si informatica. Urmarind o cariera intr-unul din aceste domenii, o femeie poate beneficia de anumite stimulente menite sa incurajeze mai multe femei sa intre in aceste domenii, cum ar fi programele de burse si subventii.
  4. Determinati cum sa echilibrati munca si familia. Poate cea mai mare preocupare pentru femeile antreprenor este modul de a echilibra viata de munca si familia. Femeile sunt, de obicei,la varsta la care isi doresc copii, in timp ce incearca simultan sa isi avanseze cariera.

Related Posts

Leave a comment