7 caracteristici de care trebuie sa tineti cont pentru alegerea celui mai bun consultant business

Liderii din orice domeniu pot beneficia de serviciile unui consultant business. Un consultant business in Timisoara, sau oriunde altundeva, vă poate ajuta să eficientizați procesele de producție, să vă îmbunătățiți inițiativele de marketing.

7 caracteristici de care trebuie sa tineti cont pentru alegerea celui mai bun consultant business

Liderii din orice domeniu pot beneficia de serviciile unui consultant business. Un consultant business in Timisoara, sau oriunde altundeva, va poate ajuta să eficientizați procesele de productie, sa va imbunatatiti initiativele de marketing.

Consultantii in afaceri si management se specializeaza adesea intr-un anumit domeniu; se pot concentra pe dezvoltarea carierei sau pot face fata culturilor care fuzioneaza in timpul achizitiilor corporative. Cu toate acestea, aveti grija atunci cand luati o decizie.

Iata 7 sfaturi pentru a gasi un consultant business care sa va ghideze afacerea pe drumul catre succes:

  1. Explorati asociatiile din industrie. Asociatia Mondiala a Antrenorilor de Afaceri (WABC) este una dintre primele asociatii profesionale de consultanta in afaceri si management (sau business coaching) dedicate exclusiv coachingului de afaceri. Calitatea de membru este selectiva si se bazeaza pe cerinte de eligibilitate si standarde inalte de etica, integritate si responsabilitate profesionala.
  2. Cereti surse de incredere pentru recomandari. Solicitati recomandari de la furnizori de servicii de incredere, inclusiv avocat, contabil, planificator financiar, bancher, consilier in domeniul resurselor umane sau de la alti furnizori de afaceri.
  3. Discuta in detaliu cu un consultant business inainte de a-l alege. Intervieveaza in mod judicios mai multi consultanti de afaceri; acest lucru va va creste sansele de a gasi potrivirea potrivita pentru dvs. Aceasta decizie este la fel de critica precum alegerea avocatului si a consilierului financiar. Vrei sa fii prudent si rabdator.
  4. Elaborati o lista de intrebari pentru interviu. Pentru a gasi cel mai bun consultant business in Timisoara, si nu numai, pentru compania voastra, veti dori raspunsuri detaliate la intrebari specifice. Intrebarile pe care doriti sa le puneti includ: Care este fondul vostru in afaceri? Care este experienta ta antrenand proprietarii de afaceri? Ce atestari aveti in coaching sau in alte domenii conexe? Care este stilul tau personal de coaching? Cu ce ​​fel de clienti lucrati cel mai bine? Care sunt problemele de afaceri in care sunteti cel mai calificat?
  5. Explicati-va situatia profesionala si solicitati feedback. Atunci cand intervievam potentiali consultanti in afaceri, nu va fie frica sa cautati feedback timpuriu cu privire la problemele personale de afaceri. Intrebati-l pe antrenorul potential cum a asistat pe ceilalti in trecut cu problemele sau provocarile cu care va confruntati.
  6. Cauta referinte. Cereti potentialilor candidati o lista de referinte si contactati-i. Este crucial sa stabiliti daca consultantul dvs. de afaceri potential a satisfacut clientii.
  7. Intelegeti clar rolurile dvs. reciproce. Un consultant business eficient va ajuta sa va dezvoltati propriile capacitati si resurse pentru a raspunde mai constient, cu pricepere si in mod adecvat provocarilor dvs. de conducere si management. El sau ea va ghideaza apoi sa va executati deciziile cu precizie. Cum vor fi afisate aceste asistente si suport? Cum vei reactiona la acest ajutor?

Related Posts

Leave a comment