Scroll Top
19th Ave New York, NY 95822, USA

3 sfaturi financiare pe care fiecare antreprenor ar trebui sa le ia in considerare

Domeniul financiar reprezintă o sursă comună atât de provocări cât și de oportunități pentru o companie în creștere. Pe ce sunt cheltuiți banii și când cheltuiți, sunt deseori indicatori cheie pentru succesul sau eșecul financiar al unei organizații.

3 sfaturi financiare pe care fiecare antreprenor ar trebui sa le ia in considerare

Domeniul financiar reprezinta o sursa comuna atat de provocari cat si de oportunitati pentru o companie in crestere. Pe ce sunt cheltuiti banii si cand cheltuiti, sunt deseori indicatori cheie pentru succesul sau esecul financiar al unei organizatii.

Sfaturi financiare fundamentale pe care fiecare antreprenor ar trebui sa le ia in considerare

Economisti intelept
Desi un castig important se poate simti ca momentul potrivit pentru a sarbatori, nu uitati ca noile afaceri trebuie sa reziste la suisuri si coborasuri. Sigur, este posibil sa fi inchis o vanzare mare, dar este posibil sa nu fie momentul potrivit pentru a trata echipa de vanzari intr-o retragere platita cu toate cheltuielile de weekend.

In schimb, amintiti-va ca performanta actuala, oricat de puternica, nu indica neaparat performanta viitoare. Cele mai bune sase luni ale tale ar putea fi urmate de cel mai dificil an, asa ca petreceti si economisiti in consecinta.

Cand vine vorba de economisire, multi experti recomanda sa aveti cel putin sase luni din costurile totale in rezerve de numerar, inclusiv chirie, salarii, dobanda de imprumut si alte costuri.

Investeste bani in dezvoltare
O greseala obisnuita pe care este probabil sa o faca antreprenorii la inceput de drum este sa nu investeasca in crestere, in special in crize. Atunci cand afacerea se incetineste, ei incearca sa reduca, reducand bugetele de vanzari si marketing, tocmai functiile care ar putea ajuta la inversarea incetinirii. Luati in considerare faptul ca vanzarile si marketingul sunt motoarele pentru atragerea clientilor si pentru asigurarea platii facturilor.

Dezvoltati o viziune pe termen scurt si una pe termen lung
Desi dezvoltarea viziunii pe termen scurt si pe termen lung este esentiala in fiecare parte a activitatii dvs., inclusiv in vanzari, produse si angajari, este deosebit de utila in subiectele financiare.

Daca aratati doar pe termen scurt, veti fi probabil reactivi. Cand se va intampla acest lucru, nu mai ramaneti sa platiti facturi sau chiar sa extrageti cardurile de credit.

Daca arati doar pe termen lung, s-ar putea sa te gasesti ghicind sau sa iti asumi prea mult. Poate fi dificil sa spui exact cum ar putea afecta tehnologia, pietele sau reglementarile asupra afacerii tale in urmatorii doi 10 ani.

Un mix sanatos de viziune atat pe termen scurt cat si pe termen lung te va ajuta sa vezi oportunitatile din fata ta, sa anticipezi schimbari care iti afecteaza operatiunile cotidiene si sa ai inca o viziune care sa ghideze organizatia.

Related Posts