3 carti de business recomandate pentru antreprenori

Cei mai de succes lideri de astăzi, de la Bill Gates până la Richard Branson, au un lucru în comun: sunt toți cititorii avizi. Oamenii de succes sunt mereu informati in legatura cu noile tendinte din domeniul in care activeaza business-ul lor.

3 carti de business recomandate pentru antreprenori

Cei mai de succes lideri de astazi, de la Bill Gates pana la Richard Branson, au un lucru in comun: sunt toti cititorii avizi. Oamenii de succes sunt mereu informati in legatura cu noile tendinte din domeniul in care activeaza business-ul lor.
Exista un motiv pentru care ati auzit aceste carti recomandate de un milion de ori: principiile pe care le discuta, ideile pe care le prezinta si mentalitatea pe care le acopera sunt incredibil de importante pentru a intelege daca doriti sa construiti o afacere de succes si sa creati libertate in dvs. viata.
Iata 3 carti care ar trebui sa existe in biblioteca oricarui antreprenor care doreste ca business-ul sau sa se dezvolte si sa cucereasca piata in care activeaza.

  1. Gandeste si vei fi bogat – Napoleon Hill
    Descrisa drept „un clasic modern din zilele noastre”, Gandeste si vei fi bogat impartaseste idei care au puterea sa-ti schimbe viata si sa te orienteze pe calea invatarii si dezvoltarii de sine. Aceasta carte impartaseste intreaga filozofie a fabricarii banilor, la fel cum a fost organizata din realizarile reale ale celor mai de succes oameni cunoscuti poporului american in ultimii cincizeci de ani.
  2. Secretele succesului. Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent – Dale Carnegie
    Citirea acestei carti va va ajuta sa decoperiti 3 tehnici fundamentale in manipularea oamenilor, cele 6 moduri de a face oamenii ca tine, cele 9 modalitati de a schimba oamenii fara a starni resentimente.
  3. Esentialismul – Greg McKeown
    McKeown nu este doar un scriitor bun, ci are si un mod frumos de a comunica lucruri pe care tindem sa le facem incredibil de complexe intr-o maniera foarte usor de digerat. Este vorba despre cum sa faci mai putin, dar mai bine, astfel incat sa poti obtine cel mai mare randament posibil in fiecare moment pretios al vietii tale. Acesta carte va va invata o metoda pentru a fi mai eficient, productiv si mai eficient atat pe taramul personal, cat si in cel profesional.

Related Posts

Leave a comment